Универсален калъф за таблет No brand, 7″, Черен – 40001 – Универсален калъф за таблет No brand, 7″, Червен – 40002 – Универсален калъф за таблет No brand, 7″, Син – 40003 – Универсален калъф за таблет No brand, 7″, Розов – 40006 – Унив